ANTALYA / ELMALI - Elmalı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

HÜSEYİN ŞENOL - KURUM MÜDÜRÜ

1977 yılında Elmalı / Kuzuköy´de doğan Hüseyin ŞENOL ilköğrenimini Kuzköy İlk Okulunda tamamladı. Ortaöğrenimini Elmalı İmam Hatip Lisesinde tamamlayıp lisans eğitimini de Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamlamıştır. 2008 yılında Şanlıurfa / Viranşehir´e sözleşmeli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2010 yılında ise Şırnak / Cizre´ye kadrolu öğretmen olarak atanmıştır.. 2013 yılında Elmalı Yusuf Önertoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atandı. 2014 yılının sonunda Elmalı Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcılığına atanmıştır. Bu okuldaki başarılı çalışmalarıyla takdir edilen Hüseyin ŞENOL 2017 Eylül ayında kurumumuza müdür olarak atanmıştır. Kurumumuzda müdür olarak görevine halen devam eden Hüseyin ŞENOL evli ve 3 çocuk babasıdır.